De Young Technology Award is bedoeld om jonge, innovatieve bedrijven in de spotlight te zetten. SwipeGuide is geselecteerd als één van de zes finalisten die tijdens de finale zal pitchen aan een zaal vol politici, investeerders, corporates en potentiële partners. De finale vindt plaats op maandag 11 december in de Grote Kerk in Enschede, de winnaar neemt de hoofdprijs van €5.000,- mee naar huis. We voelen ons vereerd met deze nominatie!

SwipeGuide is een Enschedese software startup en onder van het TOP-programma van Novel-T. SwipeGuide ontwikkelt een cloud-softwareapplicatie die het voor bedrijven en instellingen zo makkelijk mogelijk maakt om zelf interactieve en visuele stap-voor-stap instructies te maken en te publiceren of delen via slimme apps die geschikt zijn voor ieder device of wearable.

Hiermee is het bijvoorbeeld niet meer nodig om geprinte gebruiksaanwijzingen toe te voegen aan de verpakkingen van producten en hebben medewerkers de laatste montage instructies altijd onder handbereik. Ziggo, Philips, Quby (Toon) en KoraalGroup werken al samen met SwipeGuide als pilotklant.

SwipeGuide is opgericht in 2015 door Daan Assen en Willemijn Schneyder en wordt ontwikkeld door Tim Rijke, Joost Elfering, Marielle Herwich en Eliena Scholma-Valstar.

Meer informatie?

Willemijn +31 6 30 78 40 69

hello@swipeguide.com